TAHLİYE TARİHİ BELİRLİ OLMAYAN TAHLİYE TAAHHÜTNAMESİ GEÇERLİ MİDİR?
24 EKİM 2024 TAHLİYE TARİHİ BELİRLİ OLMAYAN TAHLİYE TAAHHÜTNAMESİ GEÇERLİ MİDİR? 6098 sayılı Türk Borçlar Kanununun 352/1. maddesine göre; “Kiracı, kiralananın teslim edilmesinden sonra, kiraya verene karşı, kiralananı belli bir tarihte boşaltmayı yazılı olarak üstlendiği hâlde boşaltmamışsa kiraya veren, kira sözleşmesini bu tarihten başlayarak bir ay içinde icraya başvurmak veya dava açmak suretiyle sona erdirebilir.” denmektedir. Söz […]
TAHLİYE TARİHİ BELİRLİ OLMAYAN TAHLİYE TAAHHÜTNAMESİ GEÇERLİ MİDİR? Read More »
